CUMPARA TRICOUL TAU PREFERAT CU REDUCERE DE 20%. AFLA CUM
Pret Sanki SANKI price is currently unavailable.
Timișoara, România

Politica de Retur

Consumatorul are dreptul de returna produsele, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Costurile directe de returnare a produselor cad in sarcina consumatorului.
Dupa ce vom primi produsul returnat vom face returul banilor in contul clientului in termen de maxim 10 zile lucrătoare. Opțiunea de schimbare a produselor este valabila, in limita stocului disponibil, doar in cazul in care produsul a ajuns la tine murdar sau cu defect de fabricație (care se poate justifica prin poze ale produsului) sau in cazul in care am trimis un produs gresit catre tine. In cazul in care produsul nu mai este pe stoc la momentul returului, singura optiune valabila este returnarea contravalorii acestuia.
Te rugam sa tii cont de faptul ca trebuie sa ne returnezi produsul nedeteriorat si in ambalajul original.
In cazul in care intampinati probleme la un produs achizitionat de la Sanki.ro, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: [email protected]

Adresa pentru RETUR este:

SANKI VRAJA

str. Felix, nr.17, sc. A, ap.3

Timișoara, 300637, Timiș

România

Whatsapp 0792.862.944

Contravaloarea produsului va fi returnată în contul bancar al clientului în termen de 7 zile de la primirea coletului la adresa Sanki Vraja.

NU acceptăm colete cu ramburs CASH, cu ramburs COLET sau care sunt ambalate necorespunzător.

Cum pregatesti produsul pentru transport:

  1. Produsele trebuie trimise impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente intacte, asa cum le-am trimis noi. Etichetele sa nu fie rupte sau taiate, produsul sa nu fie purtat, spalat, murdar etc. In caz contrar, avem dreptul sa refuzam returul sau sa cerem o taxa pentru a putea aduce produsele la starea de vandabilitate.
  2. Produsele trebuie trimise impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente intacte, asa cum le-am trimis noi. Etichetele sa nu fie rupte sau taiate, produsul sa nu fie purtat, spalat, murdar etc. In caz contrar, avem dreptul sa refuzam returul sau sa cerem o taxa pentru a putea aduce produsele la starea de vandabilitate.

P.S. stickerele raman la tine.

Iti multumim!