Cum funcționează discountul Sanki

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată sistemului de discounturi Sanki! Aici, vă vom ghida prin procesul simplu și avantajele de a utiliza tokenurile Sanki pentru a beneficia de reduceri la achizițiile dvs. din magazinul nostru online. Prin acest sistem, nu doar că oferim economii semnificative la achizițiile voastre, dar promovăm și utilizarea inovatoare a tehnologiei blockchain, deschizând calea către o mai mare adopție în viața cotidiană.

Pentru a beneficia de un discount de 10% la achizițiile pe sanki.ro, este necesar să ardeți tokenuri Sanki echivalente cu 10% din valoarea reducerii oferite. Acest lucru înseamnă că, pentru a obține reducerea de 10%, trebuie să folosiți tokenuri Sanki a căror valoare reprezintă 10% din valoarea totală a discountului aplicat.

Exemplu:
Dacă aveți un coș de cumpărături în valoare de 100 de lei și doriți să beneficiați de un discount de 10%, adică 10 lei, va trebui să ardeți tokenuri Sanki în valoare de 1 leu. Aceasta înseamnă că, prin arderea tokenurilor Sanki echivalente cu 1% din valoarea totală a coșului, veți activa un discount de 10% pe achiziția dumneavoastră.

Numărul exact de tokenuri Sanki care trebuie arse va fi calculat automat de sistem, facilitând procesul și asigurând că activați cu ușurință discountul de 10% pe achiziția dumneavoastră.

Această strategie reprezintă pilonul central în conferirea de valoare și asigurarea sustenabilității pe termen lung a tokenului și proiectului Sanki, stimulând adoptarea și utilizarea tehnologiei blockchain nu doar în comunitatea noastră, ci și pentru publicul larg.

Cum Funcționează?

  1. Acumularea Tokenurilor Sanki:
    Începeți prin a acumula tokenuri Sanki, fie prin participarea la diferite activități din cadrul comunității noastre, fie prin achiziționarea lor directă.
  2. Alegerea Produselor:
    Navigați prin gama noastră de produse și alegeți articolele pe care doriți să le achiziționați.
  3. Aplicarea Discountului:
    La finalizarea achiziției, veți putea utiliza tokenurile Sanki pentru a beneficia de un discount. Sistemul va determina automat că trebuie arse tokenuri în valoare de 1% din totalul coșului de cumpărături, bazându-se pe valoarea acestuia și pe prețul curent al tokenului Sanki.

Pentru a efectua această operațiune de ardere a tokenurilor Sanki, va fi necesar să aveți BNB în portofelul MetaMask pentru a acoperi taxele de rețea!

În faza inițială, procesul de ardere a tokenurilor pe sanki.ro este posibil exclusiv prin intermediul portofelului MetaMask, accesibil atât din browser, cât și de pe dispozitivele mobile.

Întrebări Frecvente:

Ce este un token Sanki?
Un token Sanki este o unitate digitală de valoare specifică ecosistemului Sanki Vraja, creată pe tehnologia blockchain. Pe scurt, tokenul Sanki este o cryptomonedă. Aceste tokenuri sunt utilizate pentru a facilita tranzacții, pentru a accesa servicii exclusive în cadrul ecosistemului și pentru a beneficia de discounturi în cadrul magazinului nostru online sau a magazinelor partenere. Ele promovează participarea activă și recompensează membrii comunității pentru contribuțiile și angajamentul lor față de proiect, susținând economia digitală a Sanki Vraja.
Pentru detalii suplimentare despre tokenul Sanki, vă invităm să consultați site-ul proiectului la adresa sankivraja.com

Cat costa un token Sanki?
Valoarea unui token Sanki poate varia în funcție de piață și cerere. Prețul actualizat este afișat în permanență în headerul paginii.

De unde cumpăr Sanki?
Tokenurile Sanki pot fi achiziționate în prezent exclusiv prin PancakeSwap

Unde țin tokenurile Sanki?
Pentru a stoca tokenurile Sanki în siguranță, puteți utiliza portofele digitale compatibile cu standardul tokenurilor pe care este construit Sanki, precum MetaMask sau Trust Wallet. Aceste portofele oferă o interfață ușor de utilizat și securitate pentru activele dvs. digitale, permițându-vă să gestionați tokenurile Sanki atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile.
NOTĂ: In acest moment, procesul de aplicare a discountului pe sanki.ro este compatibil exclusiv cu portofelul MetaMask. Integrarea cu Trust Wallet urmează să fie implementată.

Cum se pot folosi tokenurile Sanki?
Utilizarea tokenurilor Sanki pentru obținerea unui discount este un proces automatizat, care are loc în momentul achiziției. La finalizarea cumpărăturilor, sistemul nostru calculează și afișează numărul exact de tokenuri necesare arderii pentru aplicarea discountului. Tot ce trebuie să faceți este să confirmați, iar sistemul se va ocupa de aplicarea corespunzătoare a reducerii.

Ce alte magazine mai oferă discounturi cu Sanki?
Momentan, sistemul nostru de discount cu tokenuri Sanki este implementat exclusiv pe platforma noastră. După finalizarea cu succes a perioadei de testare, vom extinde această inițiativă căutând parteneriate atât în mediul online, cât și offline, pentru a integra sistemul nostru de discount. Vom colabora cu o diversitate de comercianți și parteneri care vor accepta Sanki ca metodă de reducere. Lista actualizată a partenerilor va fi mereu disponibilă pe site-ul nostru, oferindu-vă acces la o gamă largă de opțiuni pentru a beneficia de economii prin utilizarea Sanki.

Pot cumpăra produse cu tokenuri Sanki?
În prezent, tokenurile Sanki pot fi utilizate doar pentru a obține discounturi la achizițiile din magazinul nostru online și de la partenerii selectați.

Dacă aveți nelămuriri, întrebări sau sunteți interesați de posibilități de colaborare, vă încurajăm să ne contactați. Echipa noastră este mereu pregătită să vă ofere asistență și să exploreze noi oportunități împreună cu voi.